Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Planul de Dezvoltare Regionala Nord-Est (PDR NE) 2021-2027

14/12/2020

*Actualizat ianuarie 2021

In conformitate cu prevederile legii dezvoltarii regionale si ca urmare a publicarii de catre Comisia Europeana a propunerii pachetului legislativ pentru perioada de programare 2021-2027, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est a elaborat Planul de Dezvoltare Regionala Nord-Est (PDR NE) 2021-2027.

pdr

Varianta consolidata, care poate fi consultata aici, este rezultatul si a multiplelor consultari cu partenerii nostri din regiune si include observatiile, propunerile cele mai relevante primite de la membrii structurilor parteneriale judetene si regionale.

Dorim sa multumim pe aceasta cale tuturor partenerilor nostri, ale caror eforturi au condus la varianta prezenta a documentului.

Mentionam ca, in prezent Planul de Dezvoltare Regionala Nord-Est 2021-2027 se afla in etapa de evaluare strategica de mediu.



Toate stirile »