Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Aplicatia MySMIS 2014 este disponibila pentru testare

09/03/2016

In perioada 8-18 martie 2016, aplicatia MySMIS 2014, modulul ”Depunerea cererii de finantare”, poate fi testata de catre cei interesati, pentru familiarizarea cu modalitatea de lucru.

Aplicatia poate fi accesata prin intermediul link-ului https://2014.mysmis.ro.

Pentru accesul in aplicatie este necesar un browser actualizat, iar pentru vizualizarea si semnarea electronica a documentelor .pdf trebuie sa fie instalat utilitarul Adobe Reader versiunea minima 11.0.14 sau Adobe Reader DC versiunea minima 15 (2015).

Pentru testarea aplicatiei, orice persoana juridica poate fi inregistrata in sistem doar de catre reprezentantul legal sau un imputernicit al acestuia, obligatoriu prin utilizarea propriului Certificat digital calificat pentru semnarea electronica a documentelor. Numai reprezentantul legal (sau imputernicit) al unei persoane juridice care doreste sa depuna o cerere de finantare are nevoie de certificat digital calificat. Persoana respectiva trebuie sa aiba fie calitatea de Reprezentant legal pentru acea institutie, fie imputernicire din partea Reprezentantului legal de a reprezenta institutia in relatia cu autoritatile de gestiune (AM/OI) pentru entitatea si/ sau proiectul (proiectele) pentru care se solicita finantare.

O persoana juridica va putea inscrie mai multi utilizatori pentru completarea informatiilor din cererea de finantare. Cei care vor contribui la elaborarea cererii de finantare si, ulterior, la implementarea proiectului unei persoane juridice (ex. membri in echipa de proiect, consultanti etc.), nu au nevoie de certificat digital, dar vor avea nevoie sa primeasca o validare in aplicatie de la persoana juridica la care se asociaza (mai precis de la reprezentantul legal/ imputernicit al acesteia).

Ministerul Fondurilor Europene pune la dispozitia celor interesati manuale de utilizare, cuprinzand instructiuni, tutoriale, intrebari frecvente.

Descarca manualele de utilizare aici.



Toate stirile »