Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

"Surse de finantare pentru tineri"- prezentate de Centrul Europe Direct Nord-Est

26/03/2013

Conform planului de activitati stabilit pentru anul 2013, Centrul de informare europeana Europe Direct Nord-Est din Piatra Neamt, impreuna cu Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, va organiza in data de 27 martie 2013, evenimentul intitulat “Surse de finantare pentru tineri”, sub egida si cu sprijinul Reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti.

Actiunea face parte din modulul de evenimente “Platforma informatiilor pentru finantare”, initiat de Centrul Europe Direct Nord-Est si structura gazda inca din anul 2011 si va avea loc in sala de festivitati a Colegiului Tehnic Gheorghe Cartianu, incepand cu ora 11.

Evenimentul se adreseaza elevilor de clasa a XII-a si are rolul de a familiariza elevii de liceu cu oportunitatile de studiu si lucru pe care le au in Uniunea Europeana.

Aceasta initiativa marcheaza debutul seriei de evenimente dedicate tinerilor, pe care Centrul Europe Direct Nord-Est le organizeaza sub egida Anului European al cetatenilor 2013.



Toate stirile »