Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

In atentia beneficiarilor de contracte de finantare nerambursabila prin POS CCE

02/09/2013

AM POS CCE a publicat versiunea preliminara a contractului de finantare pentru Operatiunea 1.1.1 A2: Sprijin financiar in valoare de pana la 1.065.000 lei acordat pentru investitii in IMM, apel 4.

Guvernul a decis suplimentarea bugetului apelului pana la suma maxima ceruta la finantare de proiectele admise dupa evaluarea tehnico-financiara. Proiectele depuse, care intrunesc conditiile tehnico-financiare prevazute (minimum 60 de puncte) vor avea si finantare, iar contractarea se preconizeaza la inceputul lunii septembrie.

Pentru detalii suplimentare, puteti trimite intrebari la adresele de e-mail: proiecte_poscce@minind.ro; valentin_barbu@minind.ro sau la nr. de telefon 031 413 27 61; fax. 031 413 27 67 (Compartimentul Informare si Publicitate al AM POS CCE).

Format_Contract_de_Finantare



Toate stirile »