Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

7 motive pentru a participa la Startup Spinner Makeathon

27/09/2019

In mai putin de o luna va avea loc cea de-a doua editie a Startup Spinner Makeathon, un eveniment dedicate startup-urilor early stage care sunt pregatite sa-si demonstreze potentialul in fata investitorilor sau reprezentantilor unor acceleratoare!

Fie ca faci parte dintr-un startup, esti investitor, reprezinti un accelerator, o companie privata, un ONG sau o institutie de stat, putem numi macar un motiv pentru care ar trebui sa te alaturi evenimentului!

Mentorat
La Startup Spinner Makeathon vor fi prezenti peste 15 mentori, antreprenori experimentati sau profesionisti din diverse domenii. Ca membru al unei echipe de startup, vei avea ocazia sa te conectezi si sa lucrezi cot la cot cu acestia, cu scopul de a-ti dezvolta startup-ul si de a depasi provocarile specifice!

Investitii
Acest eveniment creeaza contextul potrivit pentru ca startup-urile inscrise sa demonstreze in fata investitorilor privati pe care echipa Rubik Hub i-a invitat ca solutia pe care o dezvolta poate aduce valoare intregii lumi, dar si ca exista potential de scalare. Iar discutiile directe cu potentiali investitori pot reprezenta sansa pe care orice startup o cauta in etapa de crestere!

Accelerare
Rubik Hub a incheiat parteneriate cu cateva acceleratoare din intreaga lume, cu scopul de a oferi startup-urilor din comunitatea noastra un traseu bine structurat, cu instrumente si oportunitati specifice. Selectia in programele de accelerare ale partenerilor o vor face acestia la fata locului, iar decizia nu este influentata de rezultatele finale ale competitiei.

Inspiratie
Timp de 3 zile vei petrece timp de calitate alaturi de o comunitate internationala, formata din profesionisti, fondatori, mentor, investitori! Vei lucra din Rubik Hub, un spatiu primitor si deschis, inconjurat de natura! Vom face tot ce este posibil pentru a crea atmosfera potrivita pentru invitati!

Ateliere de lucru
Pentru a oferi o experienta completa, am pus in agenda evenimentului si o serie de ateliere de lucru specifice, care vor fi sustinute de mentori experimentati, astfel:

Discursuri
Un astfel de eveniment nu ar putea fi complet fara discursurile inspiratoare ale unor profesionisti cu experienta in domeniu, care pot impartasi din greselile sau invataturile lor. Astfel, vom dezbate teme precum:

Premii
Consideram ca Startup Spinner Makeathon poate fi un pas important in dezvoltarea unui startup, dar poate aduce pentru unii si altfel de recompense! Cu ajutorul partenerilor nostri, vom oferi participantilor premii cash sau in-kind, astfel:

Pentru mai multe detalii: https://www.startupspinner.com/



Toate stirile »