Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

100.000 Euro asistenta minimis pentru IMM-uri. Mediul rural si productia sunt avantajate

16/01/2014

Departamentul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism anunta pe site-ul sau, www.aippimm.ro, lansarea unei noi scheme de ajutor minimis pentru intreprinderi mici si mijlocii, sub forma de sume nerambursabile, in procent de 90% din valoarea totala a cheltuielilor eligibile aprobate spre finantare, in limita echivalentului in lei a valorii de maxim 100.000 de euro. Schema are ca obiectiv stimularea realizarii de investitii de catre intreprinderile mici si mijlocii si crearea de noi locuri de munca. Firmele din mediul rural si productie sunt avantajate.

Conform prevederilor art. 9 alin. (3) din H.G. nr. 274/2013 cu modificarile si completarile ulterioare, bugetul maxim al schemei de ajutor de minimis este de 500 milioane lei, din care 250 milioane lei aferente anului fiscal 2014, si 250 milioane lei aferente anului fiscal 2015.

Astfel, in baza HG 848/2013 de modificare si completare a HG 274/2013, aippimm.ro anunta deschiderea perioadei de completare a Formularului de inscriere on-line in perioada 15.01.2014 ora 10.00 - 24.01.2014 ora 20.00.

Comunicatul oficial mentioneaza ca data si ora completarii formularului nu influenteaza ordinea punctajului. Odata transmis, formularul nu se poate modifica. Formularul poate fi trimis o singura data.

Puteti descarca formularele si documentele aferente Ghidului Solicitantului de la adresa:
http://www.aippimm.ro/articol/programe/schema-de-minimis/ghidul-solicitantului-/



Toate stirile »