Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Protectia proprietatii industriale si inovarea - sprijin pentru internationalizarea firmelor

02/05/2018

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, prin Punctul local de contact al Retelei Enterprise Europe Network, va invita sa participati la seminarul de informare organizat in data de 9 mai 2018 la Iasi (Hotel Unirea, Sala Vega).

Agenda evenimentului include prezentari privind serviciile furnizate de Retea catre IMM-urile inovative, oportunitati de finantare dedicate IMM-urilor pentru implementarea unui rezultat al cercetarii (prin Prioritatea de Investitii 1.1.c din POR 2014-2020), informatii specifice privind cadrul de reglementare a drepturilor de proprietate intelectuala, atat la nivel national, cat si la nivel european.

Evenimentul va marca si implinirea a 10 ani de activitate a Retelei Enterprise Europe Network si se inscrie in lista de actiuni menite sa marcheze acest lucru.

Participantii vor fi reprezentanti ai ADR Nord-Est, IMM-uri inovative din Regiunea Nord-Est, firme de consultanta, clustere.

In cadrul seminarului, participantii vor putea adresa intrebari specifice lectorilor invitati, cu privire la drepturile de proprietate intelectuala de la nivel national si european, in cadrul proiectelor cu finantare europeana (ex. Orizont 2020) si nu numai.

Participarea la eveniment este gratuita. In vederea inscrierii, va rugam sa utilizati link-ul (click), termen limita de inscriere, 8 mai 2018 ,ora 12:00.

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la adresa een@adrnordest.ro sau telefon 0233 218.071, persoana de contact dna Liliana Baicu - Coordonator local Enterprise Europe Network.

Agenda eveniment



Toate stirile »