Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Cum va fi mentinuta cresterea economica a Romaniei pe un trend ascendent? Aflati la Foreign Investors Summit 2018!

22/10/2018

Revista Business Review organizeaza cea de-a cincea editie a Foreign Investors Summit, cea mai ampla conferinta de business cu focus pe Romania, care reuneste pe parcursul a trei zile, 30 octombrie - 1 noiembrie 2018, unele dintre cele mai dinamice comunitati de investitori straini, oficiali si antreprenori. Summit-ul include sesiuni de discutii, prezentari si studii de caz, iar in cadrul lui, zeci de experti vor oferi cele mai recente informatii si opinii despre dezvoltarea afacerilor in Romania. La eveniment vor participa investitori, reprezentanti ai guvernului, experti de top in economie, lideri ai marilor corporatii, antreprenori, asociatii de afaceri si camere de comert, care vor analiza perspectivele Romaniei ca mediu atragator pentru investitorii straini si vor propune planuri de actiune pentru realizarea unei dezvoltari economice ulterioare.


 
Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, prin Biroul de Investitii Private, in calitate de partener media strategic, va participa la eveniment, acesta reprezentand o buna ocazie de promovare a Regiunii Nord-Est si a oportunitatilor investitionale. Agenda si tematicile alese sunt in stransa legatura cu strategia regionala de dezvoltare, participarea la eveniment fiind, de asemenea, si o buna oportunitate de a crea networking. Colaboratorii Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est beneficiaza de 20% discount. Inregistrarea se face la urmatorul link: https://bit.ly/2Nmdcfs. Pentru a beneficia de oferta speciala, se va completa codul de discount “ADR2018” in campul “I have a discount code” al formularului de inregistrare.
 
Agenda evenimentului:
 
Ziua 1, 30 octombrie: Country Strategy
Discutii, dezbateri si pasi de urmat din partea oficialilor de stat si a factorilor de decizie la nivel national, axate pe o singura tema: imbunatatirea mediului de afaceri din Romania.
 
Ziua 2, 31 octombrie: Competitive Power
A doua zi va scoate in evidenta avantajul competitiv al Romaniei in efortul sau de a atrage investitii straine, cu accent pe potentialul tarii de a deveni un centru energetic, atractivitatea pietei imobiliare si potentialul de expansiune al companiilor tehnologice autohtone.
 
Ziua 3, 1 noiembrie: Mapping Growth
A treia zi a Summit-ului va aborda felul in care companiile trebuie sa realizeze o crestere economica sanatoasa si ce mijloace sunt necesare pentru a face acest lucru. Se va discuta si despre colaborarea dintre corporatii si start-up-uri, care a devenit esentiala pentru inovare si crestere. Fiind un ingredient important in cresterea Romaniei, se va vorbi si despre ecosistemul antreprenorial din Romania, pregatirea si dorinta de a juca pe plan international.
 
Foreign Investors Summit a devenit o platforma exceptionala pentru a impartasi idei, a cauta noi parteneri de afaceri si a afla mai multe despre tendintele care modeleaza economiile locale si internationale.
 
Pentru mai multe informatii despre programul evenimentului, temele de discutii si vorbitorii acestei editii de Foreign Investors Summit va rugam accesati pagina evenimentului aici: http://business-review.eu/br-events/foreign-investors-summit-5th-edition-2.



Toate stirile »