Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Prelungire depunere proiecte pentru apelul dedicat sprijinului clusterelor

11/10/2013

Update 11.10.2013

AM POS CCE informeaza solicitantii care intentioneaza sa depuna Cereri de finantare in cadrul Apelului 1 al operatiunii 1.3.3. – Clustere, ca perioada de depunere a proiectelor se prelungeste pana la data de 16.10.2013 ora 16,00.

Sursa: AM POS CCE


07.08.2013

AM POS CCE a anuntat lansarea apelului de proiecte pentru Axa Prioritara 1 "Un sistem de productie inovativ si ecoeficient", Operatiunea 1.3.3 "Sprijin pentru integrarea intreprinderilor in lanturile de furnizori sau clustere" - apel cu termen limita, depunerea proiectelor incepand cu data de 02.08.2013, pana la data de 02.10.2013.

Pentru clarificari si informatii cu privire la Ghidul Solicitantului, potentialii beneficiari pot adresa intrebari la adresa de e-mail: clustere@geaconsulting.ro sau prin fax la numarul: 031 805 35 91.

Ghidul Solicitantului
Cerere propuneri proiecte
Anexe

Sursa: AM POS CCE



Toate stirile »