Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Sansa pentru tinerii cu initiativa

30/04/2015

O sansa pentru Succes in Afaceri – SUCCES!” este oportunitatea pe care o au tinerii cu abilitati antreprenoriale din regiunile Nord - Est si Centru de a-si deschide propria afacere. Antreprenoriatul, ca abilitate individuala de a transforma ideile in actiuni, reprezinta promotorul acestui proiect, derulat prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 de catre Camera de Comert si Industrie a judetului Neamt, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Brasov si Innova Project Consulting S.R.L.

In cadrul proiectului, se vor organiza cursuri pentru crearea si imbunatatirea competentelor antreprenoriale pentru 480 de persoane cu varsta peste 18 ani si vor fi subventionate 48 de planuri de afaceri prin schema de ajutor de minimis „Sprijin pentru Antreprenori”, din care minim 24 vor fi dezvoltate de persoane cu varste cuprinse intre 18-25 ani, inmatriculate in invatamantul superior.

Prin participarea la concursul de idei de afaceri, tinerii pot castiga o subventie nerambursabila pentru a incepe o afacere independenta, in valoare de maximum 15.297,45 euro.

Persoanele interesate de inscrierea la concursul de idei de afaceri pot depune dosarele pana la data de 25 mai 2015, ora 16.00 (data postei sau livrare personala) la umatoarea adresa: Camera de Comert si Industrie Neamt, 610033 – Piatra Neamt, b-dul Decebal, Nr. 33, judetul Neamt, pentru participantii cu resedinta/domiciliul in Regiunea de Dezvoltare Nord-Est.

Mai multe detalii legate de conditiile de inscriere si selectie pentru concurs, gasiti pe web site-ul: www.antreprenoriatdesucces.ro



Toate stirile »