Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Oportunitate de finantare - Parteneriate pentru Orase Durabile

07/11/2018

Va informam ca DG DEVCO (Directoratul General pentru Cooperare Internationala si Dezvoltare) din cadrul Comisiei Europene a lansat cererea de propuneri de proiecte destinate autoritatilor locale pentru anul 2018: Parteneriate pentru Orase Durabile.

Acest apel este destinat in mod special autoritatilor locale si regionale europene, pentru a stimula cooperarea pe teme legate de Agenda 2030 privind dezvoltarea durabila. Proiectele vor sprijini schimburile reciproce intre autoritatile locale si regionale si parteneriatele, pentru a aborda dezvoltarea urbana durabila prin consolidarea capacitatilor si furnizarea de servicii.

Proiectele ar putea avea acces la grant-uri intre doua si cinci milioane de euro. Bugetul total al apelului este de 53 de milioane de euro. Proiectele sunt cofinantate de Comisia Europeana in proportii de la 50% pana la 95%. Durata proiectelor ar trebui sa fie mai mare de 24 de luni si mai putin de 60 de luni.

Aplicatiile se vor face in doua etape: termenul initial pentru Concept Note (doar 5 pagini) pana la data de 6 decembrie 2018, ora 12:00 (ora Bruxelles-ului).

EuropeAid organizeaza o sesiune de informare privind apelul, in data de 7 noiembrie 2018, ora 10:00 (ora Bruxelles-ului). Sesiunea de informatii va fi difuzata in direct si inregistrata. Acesta va fi disponibila aici.

Detalii despre apelul de proiecte, precum si pachetul informativ complet, pot fi consultate aici.



Toate stirile »