Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

POS CCE - Mai mult decat cifre. Oameni!

03/12/2015

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est va invita joi, 10 decembrie 2015, la Conferinta regionala dedicata POS CCE „Mai mult decat cifre. Oameni!” Evenimentul va avea loc la Piatra-Neamt, incepand cu ora 10.00, in sala Millenium a Hotelului Central Plaza, Piata Petrodava, nr. 1- 3.

Rezultatele implementarii POS CCE in Regiunea Nord-Est si perspectivele de finantare europene dedicate IMM pentru exercitiul de programare 2014 - 2020, sunt doua dintre temele principale care vor fi abordate in cadrul conferintei, la care vor participa reprezentanti ai Autoritatii de Management, ai Organismului Intermediar, beneficiari si consultanti.

Tinand cont de lectiile invatate in perioada 2007-2013, dar si de noutatile perioadei de programare 2014-2020, aceasta conferinta constituie o oportunitate ideala de-a afla informatii relevante despre noile linii de finantare nerambursabila pentru IMM, la nivelul Regiunii Nord – Est, prin Programul Operational Regional, Programul Operational Competitivitate, Orizont 2020 precum si despre serviciile ADR Nord - Est dedicate IMM din Regiunea Nord-Est.

La eveniment vor fi prezenti cu povestile lor de succes si antreprenorii care au reusit sa-si dezvolte afacerile cu fonduri europene. In acest context, va fi prezentat un film de promovare realizat de ADR Nord-Est, in care idei ale unor intreprinzatori pragmatici s-au materializat in proiecte fezabile, finantate prin POS CCE.

Accesul in sala este gratuit, in conditiile confirmarii participarii pana la data de 9 decembrie, ora 12, la telefon/fax: 0233 224 167, e-mail: dana.macsim@adrnordest.ro.

Va asteptam!

Agenda conferinta



Toate stirile »