Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Startup Spinner Makeathon, Piatra Neamt, 23-25 noiembrie 2018

24/10/2018

Am dat startul inscrierilor pentru programul care lipseste din ecosistemul de startup romanesc.

  •  In ultimile 12 luni ai construit bazele unui startup pregatit sa mearga la „next level”?
  •  Ai un MVP (pre)validat si o echipa dedicata?
  •  Simti ca esti pregatit si ai nevoie de accelerare si/sau investitie?

Startup Spinner Makeathon este cel mai mare program din Romania care aduce startup-urile fata in fata cu acceleratoare si investitori, care aduce mentori fondatori de succes sa lucreze cu startup-uri gata formate, sa le raspunda la intrebari si sa-i ajute in viitorii pasi pe care trebuie sa-i urmeze.

In perioada 23-25 noiembrie, 15 startup-uri din mediul antreprenorial romanesc vor intra, timp de 72 de ore, intr-un program intensiv dedicat viitorului pe care startup-urile lor il pot avea. Fiecare echipa va fi ghidata de mentori dedicati, experimentati in dezvoltare startup-uri si va fi evaluata de investitori si reprezentanti ai programelor de accelerare pe cele mai importante criterii care definesc un startup:

✔ Lucrul in echipa: valori, motivatie, energie, roluri;
✔ Modelul de business, cu plan de actiune concret si obiective setate;
✔ Capacitatea de executie si deschiderea in a primi sfaturi;

Programul, powered by Rubik Hub, se desfasoara in parteneriat cu TBNR, accelerator de startup-uri cu componenta de inovare si tech. Daca echipa si modelul tau de business pot convinge, TBNR precum si acceleratoarele si investitorii invitati vor putea investi in viitorul vostru ca startup!  Mai mult decat atat, vor fi pregatite si alte premii „inkind” sau servicii.
 
Orice echipa al carei startup este construit in ultimele 12 luni, este incurajata sa se inscrie, urmand ca echipele Rubik Hub si TBNR sa anunte echipele selectate. Iata pasii pe care trebuie sa-i parcurgi:

Profilurile mentorilor, ale investitorilor si ale juratilor, mai multe detalii si informatii despre program sunt publicate pe www.startupspinner.com
 
Cele 3 zile, 23-25 noiembrie, se vor desfasura in spatiul de co-working Rubik Hub - www.rubikhub.ro - din Piatra Neamt. Te asteptam sa cunosti comunitatea noastra, sa te conectezi cu oameni noi si sa te bucuri de aerul curat de munte. Rubik Hub reuneste si dezvolta comunitati care au un interes comun, dezvoltarea ecosistemului antreprenorial romanesc. Este mai mult decat un spatiu fizic, este o comunitate a comunitatilor formata din fondatori de startup-uri, antreprenori cu experienta, mentori, investitori, pasionati de inovare si impact pozitiv.
 
Mai multe despre proiectele si programele powered by Rubik Hub, dar si despre Startup Spinner Makeathon - https://www.facebook.com/startupspinner/, gasesti si pe pagina noastra de Facebook - https://www.facebook.com/rubikhub.
 
Daca ai intrebari, nelamuriri si vrei sa fii indrumat, nu ezita sa ne contactezi!
 
Contact: hello@rubikhub.ro sau Facebook.



Toate stirile »