Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Reuniunea bilaterala Romania - Republica Moldova privind cooperarea in domeniul concurentei si dezvoltarii regionale, 13 - 14 iunie 2013

06/06/2013

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord - Est, in colaborare cu Consiliul Concurentei organizeaza in perioada 13 - 14 iunie 2013 Reuniunea bilaterala Romania - Republica Moldova privind cooperarea in domeniul concurentei si dezvoltarii regionale. Evenimentul va avea loc la Piatra Neamt, Hotel Central Plaza, Piata Petrodava nr. 1-3.
 
Reuniunea constituie o oportunitate pentru autoritatile nationale, regionale si locale din cele doua tari de a puncta cele mai importante aspecte ale cooperarii dintre Romania si Republica Moldova in domeniul concurentei si dezvoltarii regionale, dar si de a prezenta o serie de realizari si provocari din cele doua domenii.

Agenda evenimentului cuprinde prezentarea rezultatelor Proiectelor de Twinning in care sunt  implicati organizatorii (Consiliul Concurentei, respectiv Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord - Est), aspecte referitoare la dezvoltarea regionala in corelare cu regulile privind ajutorul de stat, precum si dezbateri privind noutatile legislative in domeniul concurentei si ajutorului de stat.

Evenimentul va reuni autoritatile din domeniul concurentei din Romania si Republica Moldova, precum si reprezentanti locali si regionali ai administratiei publice locale si mediului de afaceri.

AGENDA



Toate stirile »