Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

50 de milioane EURO disponibili pentru proiecte urbane inovatoare

29/12/2016

Comisia Europeană a anunțat lansarea celei de-a doua cereri de proiecte în cadrul inițiativei Urban Innovative Actions (UIA). Apelul ramane deschis pana la data de 14 aprilie 2017 (ora 14:00 CET).

Principalul obiectiv al Inițiativei UIA este furnizarea către autoritățile urbane din întreaga Europă a spațiului și a resurselor necesare în vederea testării unor idei îndrăznețe si nedemonstrate care abordează provocări interconectate și experimentează modul în care acestea răspund complexității vieții reale. Proiectele care urmează să fie susținute trebuie să fie inovatoare, de bună calitate, concepute si implementate cu implicarea principalelor părți interesate, orientate către rezultate si transferabile.

Pentru această cerere de propuneri, solicitanții pot depune propuneri de proiecte care abordează urmatoarele tematici:


       • Integrarea migranților si a refugiaților;
       • Economia circulară;
       • Mobilitatea urbană durabilă.


Bugetul total alocat acestui apel este de 50 de milioane de euro din FEDR, iar valoarea maximă a co-finanțării FEDR pentru un proiect este de 5 milioane de euro, reprezentând maxim 80% din valoarea proiectului.

Secretariatul Permanent a anunțat că va organiza o serie de seminarii si webinarii adresate solicitanților, pe parcursul cererii de propuneri. Pentru a fi la curent cu evoluția apelului vă invitam să consultați linkul de mai jos :

www.uia-initiative.eu



Toate stirile »