Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

'Parteneriatul public-privat, start spre dezvoltare', Bucuresti, 14 - 15 iulie 2011

30/06/2011

Compania Avangarde PR Agency, prin proiectul Cartea Primariilor din Romania, organizeaza o prima intalnire a reprezentantilor de frunte ai administratiei locale din Romania cu investitorii interesati sa participe la dezvoltarea accelerata a tarii, utilizand noul instrument al parteneriatului public-privat.

Cu acest prilej, va fi analizat cadrul legislativ al parteneriatului public-privat, evidentiindu-se concret modalitatile in care acest instrument poate determina accelerarea investitiilor in Romania si revenirea la o crestere economica puternica.

Evenimentul este organizat sub patronajul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, iar  tematica dezbaterii cuprinde urmatoarele subiecte:

  • viziunea autoritatilor publice cu privire la implementarea parteneriatului public-privat in Romania, in domeniile transporturilor, energetic, agriculturii, sanatatii publice, comunicatiilor, dezvoltarii regionale, turismului si mediului;
  • lista proiectelor prioritare propuse de Guvern si de primarii pentru a fi realizate prin parteneriate public-private;
  • solutii constructive ale investitorilor.

O sectiune speciala a intalnirii va fi consacrata oportunitatilor in atragerea finantarilor europene pentru proiectele administratiei publice locale, cu accent pe impulsionarea absorbtiei fondurilor structurale. Sunt invitati si reprezentanti ai autoritatilor de management.

Pentru inscrieri sau mai multe detalii despre eveniment, consultati invitatia si formularul atasate.

Invitatie - Formular de inscriere

 



Toate stirile »