Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Opinia ta conteaza! - Viitorul Politicii de Coeziune depinde si de noi

08/02/2018

8 martie 2018 este termenul pana la care puteti participa la consultarea publica privind conturarea cadrul financiar multianual post-2020 si urmatoarea generatie de programe de finantare. Acestea vor fi concepute astfel incat sa putem valorifica la maximum fondurile disponibile dirijandu-le inspre domenii in care investitiile UE pot fi mai eficiente decat actiunile izolate ale statelor membre. In acest sens, este necesara o evaluare atenta a aspectelor care au functionat bine in trecut, dar si a celor care ar putea fi imbunatatite in viitor.

Consultarea se adreseaza tuturor cetatenilor si actorilor interesati de politica de coeziune, inclusiv beneficiarilor programelor si fondurilor europene (autoritati nationale, regionale si locale, organisme interguvernamentale si neguvernamentale, institutii academice, reprezentanti ai societatii civile, intreprinderi etc.).

In paralel cu aceasta consultare, Comisia lanseaza alte consultari publice despre intreg spectrul de fonduri UE viitoare in domeniile: coeziune; investitii, cercetare si inovare, IMM-uri si piata unica; migratie; securitate; infrastructuri strategice: valori si mobilitate.

Puteti participa la aceasta consultare publica completand chestionarul on-line.

Consultare publica privind fondurile UE pentru coeziune



Toate stirile »