Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Targ international pentru energie regenerabila si eficienta energetica Arad - Romania

02/04/2014

In perioada 9-11 aprilie 2014, va avea loc la Arad targul international pentru energie regenerabila si eficienta energetica in constructii si renovari, ENREG ENERGIA REGENERABILA®.

Cele 3 zile ale manifestarii sunt marcate de prezenta a peste 60 de expozanti care activeaza in domeniul energiei regenerabile, precum si de conferintele, workshop-urile si forumurile organizate in paralel.

Organizatorii evenimentului urmaresc ca participantii sa primeasca informatii actuale si nemijlocite cu privire la produsele, tehnologiile, serviciile si inovatiile din domeniul energiei regenerabile si eficientei energetice. Conferintele de specialitate ce au loc in paralel cu targul, vor oferi ocazia autoritatilor publice nationale si internationale, asociatiilor, oamenilor de stiinta si companiilor de a discuta si impartasi cele mai recente curente, rezultate de cercetare, tehnologii si inovatii din domeniul lor de activitate.

Mai multe detalii si formularul de inregistrare sunt disponibile pe site-ul evenimentului la adresa: www.enreg-expo.com.



Toate stirile »