Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

START NORD-EST 2020: DESTINATIA COMPETITIVITATE | FORUMUL REGIONAL DE INVESTITII NORD-EST ROMANIA, EDITIA A IX-A

24/10/2013

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est organizeaza Forumul Regional „Start Nord-Est 2020: Destinatia Competitivitate”, editia a IX-a, care va fi gazduit de Centrul de Conferinte PALAS Iasi,  in perioada 14-15 noiembrie 2013. Parteneri vor fi Consiliul Judetean Iasi, Primaria Municipiului Iasi si colaboratori din mediul privat.

Anual, am fost prezenti cu acest eveniment in toate cele sase judete ale Regiunii Nord-Est abordand tematici de interes adaptate la prioritatile locale de dezvoltare, la problematica si profilul economic regional. Editia din acest an va aborda urmatoarele teme principale:

  1. Dezvoltarea urbana integrata – cerinta europeana, necesitate romaneasca;
  2. Cercetare si inovare – de la abordarile teoretice la solutiile pragmatice;
  3. Stimularea performantelor mediului de afaceri regional - provocare pentru viitor;
  4. Solutii pentru Redresarea Economica a Regiunii Nord-Est.

Evenimentul se va desfasura pe parcursul a 2 zile consecutive si va cuprinde dezbateri pe subiecte de interes major precum stabilirea prioritatilor nationale si regionale de dezvoltare pentru perioada de programare 2014-2020, importanta integrarii cercetarii si inovarii in centrul activitatilor economice,  dar si identificarea avantajelor competitive regionale ce pot fi prezentate potentialilor investitori, precum si solutii pragmatice de redresare economica. 

Sunt asteptati sa participe Ambasadori, Ministri, parteneri internationali, reprezentanti ai administratiei publice locale, ai mediului academic si mediului de afaceri, analisti si reprezentanti media, interesati de puncte de vedere pertinente, dezbateri de calitate, schimb de bune practici si modele de suces, dar mai ales de solutii pentru rezolvarea unor probleme de actualitate.

Detalii despre eveniment si modalitatea de inscriere, gasiti pe www.forum.adrnordest.ro.

Agenda Forum 2013 (versiune draft)



Toate stirile »