Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

NE INTALNIM LA MILANORD-EST!

14/05/2015

NE INTALNIM LA MILANORD-EST!

Sub egida “Invest in Noth-East Romania”, Regiunea Nord-Est va invita s-o descoperiti in pavilionul Romaniei organizat in cadrul EXPO MILANO 2015, in perioada 10-12 iunie, din cele mai atractive si surprinzatoare unghiuri.

Programul include:

  • conferinta de prezentare a potentialului investitional si povestilor de succes din Regiunea Nord-Est, organizata in data de 11.06.2015
  • sesiuni de business to business , unde reprezentanti de succes ai mediului de afaceri vor avea oportunitatea de a-si prezenta oferta de servicii, produse si propunerile de colaborare internationala
  • expunerea de materiale video care se vor incadra in conceptul unitar al participarii Romaniei “In armonie cu natura”
  • demonstratii mestesugaresti si manifestari cultural artistice

Expozitiile universale sunt evenimente de amploare, organizate o data la 5 ani, pentru educarea si informarea publicului, promovarea colaborarii intre tarile, organizatiile internationale, ceilalti actori participanti, precum si impartasirea celor mai inovative elemente pe o anumita tematica, inclusiv in scopul dezvoltarii de solutii in domeniu.

Pavilionul Romaniei se bazeaza pe o abordare dinamica, vizuala, sustinuta prin mijloace de prezentare video/ multimedia in 5 zone principale reprezentative pentru conceptul evenimentului si pentru specificul national: Biodiversitate, Cultura si Energia verde, Fructele si Legumicultura si Cultura si Traditie, Arta gastronomica.

In cadrul conferintei si a sesiunilor de business to business din data de 11 iunie, participantii vor avea oazia sa intalneasca personalitati ale mediului politic, academic, oameni de afaceri de succes, potentiali parteneri in intitiativele viitoare, vor impartasi idei, probleme comune si solutii cu noile contacte create.

Materialele video sugestive pentru Regiunea Nord-Est vor incanta ochii vizitatorilor pe parcursul manifestarii in toate cele 5 sectiuni si, in plus, in zona de CULTURA SI TRADITIE, vor fi infatisate ocupatiile traditionale specifice Regiunii Nord-Est, relevante pentru tema principala a Expozitei: incondeierea oualor, impletituri de nuiele, sculpturi in lemn.

Renumita pentru bucatele traditionale delicioase, Regiunea Nord-Est nu va rata sansa de a se lasa „gustata” de vizitatori. Astfel, restaurantul de la etaj se va transforma intr-un martor al experientelor gastronomice de neuitat.

Regiunea Nord-Est participa in premiera la o expozitie mondiala, fructificand Expo Milano 2015 ca pe o oportunitate deosebita de promovarea a potentialului investitional si turistic al Regiunii.



Toate stirile »