Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Aplicarea stampilei nu mai este necesara pentru inscrisurile depuse de entitati private in cadrul POR 2014-2020

19/07/2017

Guvernul României a modificat, prin Ordonanța de Urgență nr. 49/2017, mai multe acte normative, în scopul de a accelera absorbția de fonduri europene și de a facilita implementarea proiectelor pe infrastructura de transport și pe celelalte programe operaționale.
În vederea aplicării acestor prevederi, Autoritatea de Management pentru POR aduce la cunoștință ca:

Începând cu data de 31.07.2017, procesul de evaluare, selecție și contractare pentru proiectele depuse în cadrul POR 2014-2020 se va desfasura in conformitate cu Ordonanța de urgența a Guvernului nr. 49/2017, care prevede urmatoarele:


Art VII (1) Persoanele fizice, persoanele juridice de drept privat, precum și entitațile fara personalitate juridica nu au obligația de a aplica ștampila pe declarații, cereri, contracte sau orice alte documente sau înscrisuri depuse la instituțiile sau autoritațile publice ori emise sau încheiate în relația cu instituțiile sau autoritațile publice.



Toate stirile »