Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020 a primit aprobarea Comisiei Europene

28/05/2015

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a anuntat ca primit din partea Comisiei Europene decizia oficiala de aprobare a Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR) 2014 – 2020.

Noul Program destinat dezvoltarii agriculturii cuprinde 15 masuri de finantare prin care Romania va beneficia de 9,363 miliarde de euro, din care 8,015 miliarde de euro reprezinta alocarea din fonduri europene. Cresterea productivitatii agroalimentare si integrarea productiei nationale in lanturi alimentare reprezinta cele doua obiective majore urmarite in PNDR 2014 - 2020.

Informatii privind implementarea programului la nivel national sunt disponibile pe pagina web a Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale www.apdrp.ro.



Toate stirile »