Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Evenimente dedicate industriei auto si aeronautica, 13-15 februarie 2018, Bucuresti

10/01/2018

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, prin Biroul de Investitii Private, va participa, in perioada 13-15 Februarie 2018, la Bucuresti (Romexpo), la evenimentele Automotive Manufacturing Meetings Romania, respectiv Aerospace Meetings Romania, organizate de catre compania franceza Advanced Business Events (www.advbe.com), sub egida Ministerului Economiei si Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, cu sprijin din partea: InvestRomania, Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, OPIAR, Camerei de Comert si Industrie Romano-Germana, ADR Centru, ADR Sud-Vest Oltenia, ADR Nord-Est.

Aceste evenimente reprezinta o foarte buna oportunitate pentru companiile din regiunea Nord-Est care activeaza in aceste domenii de activitate sa se conecteze la pietele internationale si sa identifice noi parteneri de afaceri.

Evenimentul Automotive Manufacturing Meetings Romania este o platforma internationala de intalniri de afaceri intre furnizori si contractori din industria automotive.

Intalnirile de afaceri sunt organizate intre companii purtatoare de proiecte sau in cautare de noi furnizori si companii care ofera solutii, servicii sau produse pentru industria automotive. Intalnirile sunt organizate pe baza alegerilor facute de fiecare companie, iar evenimentul isi propune sa adune in acelasi loc toate companiile care intervin in lantul de productie din jurul acestei industrii.

Programul evenimentului:

  • conferinta despre dezvoltarea pietei automotive si despre politica de aprovizonare a marilor grupuri;
  • intalniri de afaceri;
  • vizite industriale;

Informatii suplimentare
Website: www.romania.automotivemeetings.com
Brosura: www.romania.automotivemeetings.com/images/downloads/automotive-meetings-romania-2018-brochure.pdf

Pentru inscrieri: www.meetings.automotivemeetings.com/romania/2018/signup.php

Evenimentul Aerospace Meetings Romania se afla la cea dea doua editie, fiind dedicat industriei aeronautice, aerospatiale si de aparare. La prima editie s-a bucurat de un succes important, atragand participarea unor companii internationale de prestigiu, precum: AIRBUS GROUP, AIRBUS HELICOPTERS, STELIA AEROSPACE, PREMIUM AEROTEC,  GROUPE LATECOERE, DASSAULT AVIATION, THALES ALENIA SPACE, AERO VODOCHODY AEROSPACE AS, SONACA, NOVAE AEROSPACE, MT AEROSPACE AG, ISRAEL AEROSPACE INDUSTRIES. Acestora li s-au alaturat companii din Romania precum: AEROSTAR, ROMAERO, AVIOANE CRAIOVA, GE-UNISON, DEDIENNE ROMANIA, TURBOMECANICA, IAR BRASOV. Totodata, la prima editie, au participat 130 de companii din 15 tari, iar pe durata evenimentului au fost organizate 1.300 de intalniri de afaceri intre furnizori si cumparatori.

Intalnirile de afaceri sunt organizate intre companii purtatoare de proiecte sau in cautare de noi furnizori si companii care ofera solutii sau produse pentru industria aeronautica, aerospatiala si de aparare.  Companiile furnizoare provin din intregul lant de aprovizionare: prelucrarea metalelor, industria materialelor compozite, testari, electronica si electrotehnica etc. Intalnirile sunt organizate pe baza alegerilor facute de fiecare companie.  

Website:
www.romania.bciaerospace.com
www.advbe.com

Pentru inscrieri: http://meetings.bciaerospace.com/romania/2018/signup.php



Toate stirile »