Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Lansarea celui de-al doilea apel de propuneri de proiecte din cadrul Programului Operational Comun Romania- Ucraina- Republica Moldova 2007- 2013

15/11/2011

In data de 14 noiembrie 2011, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului din Romania, in calitate de Autoritate Comuna de Management, in colaborare cu Ministerul Dezvoltarii Economice si Comertului din Ucraina si Cancelaria de Stat a Republicii Moldova a lansat cel de-al doilea apel de propuneri de proiecte din cadrul Programului Operational Comun Romania – Ucraina – Republica Moldova 2007-2013.

Prioritatile programului pentru acest apel sunt:
Prioritatea 1: Catre o economie mai competitiva a zonei de frontiera
Prioritatea 2: Mediul si pregatirea pentru situatii de urgenta
Prioritatea 3: Promovarea activitatilor people-to-people

Ghidurile solicitantilor pot fi consultate la adresele de internet: https://webgate.ec.europa.eu/europeaid/online-services/index.cfm?do =publi. welcome si http://www.ro-ua-md.net.

NOU! In cadrul celui de-al doilea apel de propuneri de proiecte, in prima faza, se vor depune spre evaluare doar notele conceptuale. Ulterior acestei etape de evaluare, solicitantii ale caror note conceptuale au fost preselectate vor fi invitati sa trimita propunerile de proiecte complete.

Termenul limita de depunere a notelor conceptuale este 30 ianuarie 2012 ora 16.00 (ora Romaniei), la Secretariatul Tehnic Comun:

Pentru Prioritatile 1 si 2:
Birou Regional pentru Cooperare Transfrontaliera Suceava
Str. Dragos Voda, nr. 22, cod 720184, Suceava
Judet: Suceava, ROMANIA

Pentru Prioritatea 3:
Secretariatul Tehnic Comun Birou Regional pentru Cooperare Transfrontaliera Iasi
Str. Pacurari, nr. 110, 700545 Iasi
Judet: Iasi, ROMANIA

Sesiunile de informare pentru aceasta licitatie de propuneri de proiecte vor avea loc in noiembrie/ decembrie 2011, in cele trei state participante in program. Calendarul de desfasurare a acestor sesiuni va fi publicat pe www.ro-ua-md.net.



Toate stirile »