Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Programul Operational Regional s-a lansat oficial in Regiunea Nord-Est

07/11/2007

Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor a organizat in parteneriat cu Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est evenimentul de promovare a Programului Operational Regional 2007 – 2013 in Regiunea Nord-Est.

Acesta a avut loc marti, 6 noiembrie 2007, intre orele 10.00 – 12.30 in Sala de Conferinte a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est (Piatra Neamt, Strada Lt. Draghescu, nr.9) si s-a adresat principalelor categorii de solicitanti (administratia publica locala, reprezentanti ai mediului de afaceri, ONG-uri, universitati).

Evenimentul s-a bucurat de prezenta oficialilor din partea Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, precum si din partea Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est si a fost un prilej de dezbatere intre participanti si reprezentantii institutiilor implicate in implementarea POR privind sansele de dezvoltare oferite Romaniei prin acest program.

Agenda
Comunicat de presa
Prezentarea ultimelor evolutii legate de Regio (Gabriel Friptu - Director General - Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional)



Toate stirile »