Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Mediatizarea ofertei de afaceri romanesti pe piata externa

27/04/2009

Camera Nationala, prin Directia Practici Camerale, Centrul National de Informatii de Afaceri, incepand cu luna mai a.c., va edita un buletin informativ, InfoBulletin, in format electronic, ce vizeaza mediatizarea ofertei de afaceri romanesti pe piata externa.

Publicatia va avea o periodicitate lunara si se axeaza in principal pe utilizarea unei baze de date cu firme romanesti catre care Camera Nationala va lansa invitatia de a se inscrie. Firmele romanesti care doresc sa-si promoveze pe aceasta cale ofertele sau cererile de oferta vor fi selectate, tinta fiind mediul de afaceri din strainatate. Prin selectie, se va crea un catalog in format electronic, care va contine titulatura societatii comerciale, organizatiei sau institutiei romanesti, datele de contact si oferta/ cererea de oferta sau tipul de cooperare.

Inscrierea se va face utilizandu-se un formular de inscriere tip “Company Profile”, care va fi completat in limba engleza de catre fiecare din companiile romanesti interesate de stabilirea de relatii economice cu mediul de afaceri din strainatate. Acest catalog va fi transmis Camerelor de Comert, organizatiilor si asociatiilor profesionale din strainatate (peste 96 de tari), cu care avem semnate acorduri de colaborare (200 de organizatii din toata lumea), pentru diseminare in mediul de afaceri, la nivel international. De asemenea, InfoBulletin- ul se va transmite la toate Ambasadele Romaniei din strainatate (la consilierii economici si comerciali), precum si la Ambasadele acreditate la Bucuresti.

Tariful pentru publicarea anuntului dumneavoastra in InfoBulletin este de 200 RON + TVA/ aparitie, cu achitarea fie la casieria Camerei Nationale, fie prin transfer bancar in contul CCIR nr. RO31 RZBR 0000 0600 0240 7957 deschis la Raiffeisen Bank SA SMB, cu mentiunea: InfoBulletin.

Formularul completat trebuie trimis pana la data de 15 mai 2009, la urmatoarele adrese de e-mail: dpc@ccir.ro, calin.tatomir@ccir.ro. Pentru a fi introdus in buletin, trebuie sa atasati formularului de inscriere dovada achitarii tarifului de publicare a anuntului.

Persoana de contact pentru relatii suplimentare este dl. Calin Tatomir, programator-ajutor, Directia Practici Camerale, Centrul National de Informatii de Afaceri, tel: 021-3190169).

Formular de inscriere - Company Profile



Toate stirile »