Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Ghidul programului Europa pentru cetateni 2014-2020 a fost publicat

07/05/2014

Agentia Executiva pentru Educatie, Audiovizual si Cultura a publicat pe pagina sa https://eacea.ec.europa.eu/europe-for-citizens_en Ghidul programului Europa pentru cetateni 2014-2020, la sectiunea Programme guide, precum si Prioritatile anuale pentru 2014.
 
In Ghid se precizeaza ca termenele limita din 2014 pentru depunere de proiecte sunt 4 iunie pentru Componenta 1: Memorie istorica europeana si Componenta 2: Implicare democratica si participare civica - masurile Infratirea oraselor si Retele de orase si 1 septembrie pentru Componenta 2: Implicare democratica si participare civica - masurile Infratirea oraselor, Retele de orase si Proiecte ale societatii civile.
 
Pe pagina https://eacea.ec.europa.eu/PPMT/ sunt disponibile eForm – formularele electronice de aplicatie pentru depunerea de proiecte pentru Infratirea oraselor, Retele de orase si Memorie istorica europeana. Organizatia aplicanta poate genera formularul de aplicatie numai pe baza numerelor PIC (al sau si ale organizatiilor partenere) – informatii detaliate sunt disponibile in stirea  Crearea eForm – formularul electronic de aplicatie.

Varianta in limba romana a Ghidului

Pentru mai multe detalii contactati:

Punctul Europa pentru cetateni
E-mail: info@europapentrucetateni.eu
Web: www.europapentrucetateni.eu
str. Barbu Delavrancea 57, sector 1, Bucuresti, 011353
Tel / fax: 021 316 60 60; 021 316 60 61

 



Toate stirile »