Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

'Startup Activator' incurajeaza antreprenoriatul in regiunea Nord-Est

06/02/2018

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, Consiliul Judetean Neamt si Consiliul National pentru Intreprinderi Private Mici si Mijlocii din Romania (Lider de Parteneriat) implementeaza, in perioada ianuarie 2018 - ianuarie 2021, proiectul „Startup Activator”, finantat prin Programul Operational Capital Uman(POCU).

„Startup Activator” isi propune incurajarea antreprenoriatului prin sustinerea infiintarii de intreprinderi cu profil nonagricol in zona urbana din regiunea Nord-Est. Prin proiect vor fi selectate 500 de persoane, din regiune, care vor participa la cursuri de dezvoltare a competentelor antreprenoriale si care vor avea posibilitatea sa participe la un concurs de planuri de afaceri in urma caruia primele 75 de planuri, in ordinea punctajului obtinut la evaluare, vor fi finantate cu 160.000 lei fiecare (finantare 100% nerambursabila).

Cei 75 de castigatori vor beneficia de un stagiu de practica organizat in cadrul unei intreprinderi cu experienta, servicii personalizate de consultanta si mentorat pentru dezvoltarea si definitivarea modelului de business si vor fi asistati in procesul de infiintare a intreprinderilor.

Pentru a va inscrie in acest proiect va rugam sa ne contactati pe mail la adresa startupactivator@adrnordest.ro sau telefonic, persoane de contact Ana Ciobanu - 0724.091.191 si Silviu Stoica - 0745.432.487.

Descarca fisa proiect cu informatii complete



Toate stirile »