Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Lansare apel 2 Programul Transnational Dunarea

16/01/2017

Secretariatul Comun al Programului Transnational Dunarea a anuntat ca cel de-al doilea apel de proiecte in cadrul programului urmeaza sa fie lansat in primavara 2017. In acest context, Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE), in calitate de Autoritate Nationala si Punct National de Contact, organizeaza in perioada februarie-martie 2017 un numar de 6 evenimente de informare privind lansarea celui de-al doilea apel de proiecte.

In regiunea Nord-Est, evenimentul de informare va avea loc in data de 2 februarie, la Suceava, Hotel Imperium.

Cel de-al doilea apel de proiecte se va desfasura in primul semestru al anului 2017, va avea un buget de aproximativ 60 de milioane de euro, fiind finantat din FEDR, IPA si ENI, conditiile specifice urmand a fi prezentate in cadrul evenimentelor.

Programul Transnational Dunarea 2014-2020 sustine integrarea politicilor din domenii ca:

  • inovare si responsabilitate sociala;
  • mediu si cultura;
  • conectivitate si responsabilitate energetica;
  • guvernanta.

Sunt vizate interventii ce se vor implementa in macroregiunea Dunarii prin proiecte avand un parteneriat transnational extins, in conformitate cu prevederile comunitare comune si in stransa legatura cu obiectivele Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii (SUERD).

In celelalte regiuni de dezvoltare, MDRAPFE va organiza evenimente de informare dupa cum urmeaza: 22 februarie (Bucuresti, Hotel Ambasador), 24 februarie (Constanta, Hotel Royal), 7 martie (Oradea, Hotel Astoria), 15 martie (Brasov, Hotel Ambient) si 22 martie (Craiova, Hotel Plaza), conform agendei atasate.

Va invitam sa confirmati participarea completand formularul atasat si transmitandu-l la adresa de email: dunarea@experttours.ro.

Agenda eveniment
Formular de inregistrare



Toate stirile »