Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Oportunitate de finantare a IMM-urilor inovative in domeniul medical

22/04/2020

ADR Nord-Est, in calitate de Ambasador al retelei DIGI-B-CUBE (Digital Innovations Disrupting Medical Diagnostics Value Chain), invita IMM-urile inovative sa acceseze schema de vouchere care sprijina proiectele dedicate integrarii inovarii digitale si tehnologiilor disruptive in domeniul diagnosticului medical si al lanturilor valorice conexe.

Intreprinderile mici si mijlocii (inclusiv startup-uri) active in sanatate, biotehnologii, biofarma, IT sau sectoare conexe (robotica, automatizari, electronica, nanotehnologii etc.) pot aplica in consortii pentru vouchere cu o valoare de pana la 60.000 euro per IMM, incepand cu data de 22 aprilie 2020.

 

Termenul limita de depunere este 29 iulie 2020, iar bugetul disponibil pentru apelul de vouchere DIGI-B-CUBE este de 2.700.000 euro. Procesul de evaluare va dura maxim 4 saptamani. 

Va invitam sa accesati documentele suport si urmatorul link pentru mai multe detalii: https://digibcube.eu/open-calls/, e-mail-ul pentru intrebari suplimentare info@digibcube.eu .

Persoana de contact din cadrul ADR Nord-Est este Alina Capitanu, Sef Birou Proiecte Externe, e-mail acapitanu@adrnordest.ro.

Mentionam faptul ca aceasta sursa de finantare poate sprijini si dezvoltarea de produse inovative in domeniul medical in contextul necesitatilor evidentiate de pandemia COVID-19.

Coordonatorul consortiului este Oslo Cancer Cluster, DIGI-B-CUBE fiind finantat prin Programul Orizont 2020, INNOSUP licitatia 2018. Partenerii de proiect sunt Clusterul DigitalNorway, SECPHO Spania, Ci3 Cluster for Individualized Immune Intervention, Germania, Cluster ITC INFOPOLE, Belgia, Business Upper Austria.

Documente suport apel de vouchere DIGI-B-CUBE



Toate stirile »