Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

RubikminiHub isi deschide portile pe 27 noiembrie, ora 14:00, in corpul B al Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi

25/11/2019

Rubik Hub, ca parte a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est , impreuna cu Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi , va invita miercuri, 27 noiembrie ,de la ora 14:00, la lansarea RubikminiHub.

Evenimentul va avea loc in Corpul B al universitatii, in holul de la etajul al treilea.



Rubik miniHub este un spatiu care aduce o alta perspectiva asupra modului de interactiune intr-un context educational academic, un spatiu in care tinerii sunt incurajati sa vina sa lucreze impreuna, sa descopere scopuri si valori comune, sa isi puna in aplicare ideile de startup. Spatiul va fi locul potrivit pentru a citi o carte, pentru a se conecta cu oameni potriviti sau pentru a avea discutii cu mentori comunitatii Rubik Hub. Aceasta initiativa vine in contextul unui program complex de educatie antreprenoriala RubikEDU si raspunde nevoii de stimulare a lucrului in echipa si a spiritului de initiativa in randul studentilor.

Acest proiect a fost dezvoltat in parteneriat cu Universitatea „Alexandru Ioan Cuza" din Iasi si sustinut de Orange Romania si Raiffeisen Bank Romania .

Evenimentul va incepe la ora 14:00 cu o sesiune demonstrativa de pitching sustinuta de startup-urile din programul de pre-accelerare Rubik Garage si va continua cu discutii intre reprezentanti cheie ai ecosistemului antreprenorial romanesc si invitati.

RubikminiHub este un proiect care a luat nastere din dorinta de a oferi si celor din afara orasului Piatra Neamt ocazia de a se bucura de un spatiu creativ, deschis si colaborativ, precum cel de la Rubik Hub! Este dedicat studentilor si profesorilor universitatii care sunt in cautarea unui spatiu de lucru alternativ, insa va fi folosit si pentru evenimente, programe sau proiecte antreprenoriale.

Evenimentul este deschis publicului larg, iar intrarea este libera. Va asteptam cu drag!



Toate stirile »