Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Regiunea Nord-Est va primi fonduri nerambursabile pentru investitii publice in sectoarele prioritare de mediu

27/02/2008

Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor a lansat in data de 27 februarie 2008 licitatia deschise pentru „Schema de investitii pentru sprijinirea initiativelor sectorului public in sectoarele prioritare de mediu”, implementata in cadrul Programului Phare 2006 - Coeziune Economica si Sociala.

La nivelul Regiunii Nord-Est, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est va organiza la Roman, judet Neamt, Hotel Roman, in data de 6 martie 2008, incepand cu ora 10:30, conferinta de lansare regionala a respectivei scheme de investitii.

Aceasta schema va oferi sprijin financiar nerambursabil autoritatilor publice locale romane din localitatile cu pana la 50 000 de locuitori, in vederea dezvoltarii activitatilor de investitii la nivel regional, in urmatoarele sectoare prioritare de mediu:

  • Gestionarea deseurilor,
  • Gospodarirea apei si a apei uzate.

Suma alocata Regiunii Nord-Est este de 4,575 milioane EURO, din care 3,4312 milioane EURO din fonduri europene si 1,1438 milioane EURO de la bugetul de stat. Valoarea finantarii nerambursabile disponibila pentru fiecare proiect este cuprinsa intre 100.000 EURO si 1.000.000 EURO.

Termenul limita de depunere a cererilor de finantare este 25 aprilie 2008, ora locala 16:00, la sediul ADR Nord-Est, str. Lt. Draghescu nr. 9, cod 610125, Piatra-Neamt, jud. Neamt.

Ghidul solicitantului si informatii suplimentare privind derularea acestei scheme de finantare sunt disponibile pentru consultare in sectiunea Programe/Anunturi si Licitatii.



Toate stirile »