Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Primul apel pentru Retele de Implementare URBACT a fost lansat!

12/04/2016

In cadrul URBACT, programul european pentru dezvoltare urbana integrata, a fost lansat un nou apel pentru Retele de Implementare pentru perioada 22 martie - 22 iunie 2016. Aceste noi retele au ca scop sa ofere sprijin oraselor in implementarea strategiilor urbane integrate si planurilor de actiune. Prin participarea in Retelele de Implementare, orasele vor face schimb de experienta si bune practici, lucrand impreuna la imbunatatirea strategiilor lor si planurilor de actiune si la generarea de idei noi in abordarea provocarilor legate de dezvoltarea urbana durabila.
 
In mod specific, apelul se adreseaza oraselor din cele 28 de State membre UE, Norvegia si Elvetia care au deja o strategie urbana integrata sau un plan de actiune, ce adreseaza o provocare specifica legata de o politica de dezvoltare, aceste orase avand deja finantarea asigurata pentru implementarea strategiei sau planului de actiune respectiv.
 
Informatii detaliate privind acest apel sunt disponibile pe website-ul URBACT, unde vor fi publicate si informatii privind evenimente ce urmeaza a fi organizate si oportunitati de conectare pentru parteneri.
In acest sens, Minsiterul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice va organiza un eveniment Infoday pentru acest apel de Retele in data de 20 aprilie 2016 la sediul din str. Apolodor, nr. 17, Bucuresti. In paralel, Secretariatul Comun URBACT organizeaza 2 seminarii online in limba engleza pe 19 si 26 aprilie pentru a raspunde la orice intrebari legate de acest apel de retele: http://urbact.eu/two-webinars-learn-more-about-new-implementation-networks-call-19-and-26-april-2016
 
Detalii suplimentare:
Autoritatea Nationala URBACT
Unitatea Autoritati Nationale pentru Programe Europene
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice
Bvd. Libertatii, nr. 12, sector 5, Bucuresti
Tel:  +40372 111 369    
Fax: +40372 111 456
Email: irina.chicos@mdrap.ro



Toate stirile »