Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

S-a lansat portalul web privind festivalurile si targurile alimentare din Europa

03/03/2014

Portalul web dedicat gastronomiei europene este on-line la adresa www.tastingeurope.com. Oricine doreste sa experimenteze diversa bucatarie europeana, poate gasi informatii despre festivaluri si targuri alimentare din Europa si, astfel, sa-si planifice mai bine excursia.

Birourile turistice de la nivel national si local au la dispozitie un instrument facil si fara costuri prin care pot promova evenimentele gastronomice proprii si obtine o vizibilitate sporita.

Scopul principal al acestei initiative este de a crea sinergii intre sectorul de turism si cel alimentar, in beneficiul ambelor parti. Mai mult, portalul doreste sa demonstreze ca Europa, ca destinatie turistica, este atractiva nu doar pentru istorie, arta si peisaje impresionante, dar si pentru extraordinarele si diversele traditii culinare.

Acest portal a fost realizat de cate Comisia Europeana in colaborare cu Comisia Europeana de Turism (CET) – organizatie stabilita in Bruxelles care reprezinta birourile de turism nationale.

In acest moment exista peste 180 de evenimente inserate on-line. Realizatorii portalului si-au propus sa creasca numarul acestora, iar cea mai buna metoda de a adauga un eveniment pe site este de a-l incarca chiar dvs. 

Adaugarea unui eveniment nu genereaza niciun cost. Procedura este simpla: se trimite un e-mail de pe site din pagina „Contact us”; in 24 de ore se va primi un formular pentru a fi completat cu o descriere a evenimentului, cateva fotografii si informatii pentru turisti. Pentru moment, portalulul este disponibil doar in limba engleza, dar se poate incarca continut si in alta limba, urmand ca in viitor platforma sa ofere informatii si in alte limbi.
 
Vizitati acum portalul european dedicat gastronomiei www.tastingeurope.com si promovati evenimentele dvs!



Toate stirile »