Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Harta interactiva cu oportunitatile disponibile prin INTERREG

06/03/2018

Pentru a face Interreg mai accesibil, mai usor de inteles si mai simplu pentru o audienta mai larga, precum si pentru a-si promova oportunitatile si beneficiile, Interact, in coordonare cu programele Interreg, a dezvoltat portalul interreg.eu. Site-ul web contine o harta simplificata a Europei a tuturor programelor Interreg cu pagini de program usor accesibile, stiri, apeluri, locuri de munca si povesti de succes.


 
Interreg este unul dintre instrumentele-cheie ale Uniunii Europene care sprijina cooperarea transfrontaliera prin finantarea proiectelor. Obiectivul sau este de a aborda impreuna provocarile comune si de a gasi solutii comune in domenii precum sanatatea, mediul, cercetarea, educatia, transportul, energia durabila si multe altele.
 
2014-2020 este a cincea perioada a programului Interreg si, prin urmare, se numeste Interreg V. In conformitate cu noul proiect al politicii de coeziune a UE si cu obiectivele stabilite in Strategia Europa 2020, Interreg a fost remodelat in mod semnificativ pentru a obtine un impact mai mare si mai echilibrat in utilizarea mai eficienta a investitiilor. Elementele cheie ale reformei sunt concentrarea, simplificarea si orientarea catre rezultate. Interreg V se bazeaza pe 11 prioritati investitionale (obiective tematice).



Toate stirile »