Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Fonduri europene pentru consolidarea capacitatii sistemului medical public de gestionare a situatiei de urgenta cauzata de criza COVID-19

22/04/2020

Ministerul Fondurilor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operational Infrastructura Mare, a lansat in consultare publica ghidul solicitantului „Consolidarea capacitatii sistemului medical public de gestionare a situatiei de urgenta cauzata de criza COVID-19”.


 
Ghidul reglementeaza modul de acordare a finantarilor pentru achizitia de echipamente medicale si de protectie pentru spitalele din reteaua COVID-19. Unitatile spitalicesti pot deconta inclusiv achizitiile facute incepand cu data de 1 februarie 2020, valoarea maxima a unui proiect fiind de 45 milioane de euro.
 
Cererile de finantare se vor depune prin aplicatia electronica MySMIS 2014, conform urmatorului calendar:
Data si ora incepere depunere de proiecte: 15.05.2020, ora 10
Data si ora inchidere depunere de proiecte: 30.09.2020, ora 10
 
Va invitam sa consultati Ghidul Solicitantului, iar detalii suplimentare veti regasi aici: mfe.gov.ro.

Propunerile si sugestiile publicului pot fi trimise la sediul din Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 1 – 1B, Victoria Office – intrarea str. Menuetului, nr. 7, Bucuresti, sector 1 si/sau pe adresele de email: secretariat.dgpim@fonduri-ue.ro si covid19.sanatate@fonduri-ue.ro, in termen de 15 zile calendaristice de la data publicarii.

Ghidul solicitantului „Consolidarea capacitatii sistemului medical public de gestionare a situatiei de urgenta cauzata de criza COVID-19”



Toate stirile »