Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Companiile au acces la instruire si asistenta gratuita pentru accesare program de finantare a inovarii

11/11/2011

Daca sunteti o intreprindere sau organizatie de cercetare, aveti idei inovatoare si sunteti in cautarea unei solutii de finantare, Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica – Organism Intermediar POS CCE, prin „Campanie de instruire a potentialilor beneficiari”, va pune la dispozitie o echipa de experti care, in cadrul unor seminarii si sesiuni de coaching gratuite, va vor furniza asistenta pana la obtinerea finantarii prin cele trei operatiuni deschise in cadrul Axei Prioritare 2 POS CCE.

Programul are ca obiectiv furnizarea de servicii de instruire potentialilor beneficiari ai Operatiunilor Axei Prioritare 2 POS CCE pentru ca acestia sa poata sa finalizeze cu succes si sa depuna aplicatii de buna calitate care sa duca la proiecte implementate cu succes.

Accesul participantilor la instruire si asistenta este gratuit si va fi acordat in limita locurilor disponibile, avand prioritate potentialii beneficiari care intrunesc conditiile de eligibilitate si ale caror idei de proiecte sunt relevante pentru operatiunile deschise in cadrul Axei Prioritare 2.

Programul se adreseaza tuturor celor interesati de cele trei operatiuni O.2.3.1 „Start-up-uri si spin-off-uri inovative”, O.2.3.3 „Promovarea inovarii in cadrul intreprinderilor” si O.2.1.1 „Proiecte de CD in parteneriat intre universitati, institute de cercetare si intreprinderi” indiferent de stadiul in care se afla ideea proprie de proiect sau daca sunt in curs de identificare a unei idei.

Daca sunteti interesat de activitati de cercetare industriala, transferul tehnologic si dotarea cu echipamente pentru introducerea in productie a unor produse noi (cheltuielile cu achizitia de active corporale si necorporale fiind o cheltuiala eligibila), merita sa va ganditi la aceasta oportunitate.

Programul de instruire se desfasoara pana la nivelul lunii martie 2012.

Toate informatiile si documentele aferente celor 3 apeluri se regasesc pe pagina ANCS (http://fonduristructurale.ancs.ro/ro/content/competitii).


Persoana de contact: Andrada Bâc
Email: proiecteaxa2@edevelop.eu
Telefon – 0755.113.272 – 0356.455.251

Documente suport:
Prezentare Program instruire POS CCE AXA 2
Licitatii deschise POS CCE AXA 2 (fiecare apel include fisa operatiunii, lista de verificare formala, lista de verificare a eligibilitatii si grila de evaluare tehnico-financiara)



Toate stirile »