Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Achizitie servicii de creare concept grafic, machetare si pregatire de tipar

26/02/2013

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est doreste sa incheie un contract de servicii al carui obiect il constituie crearea conceptului grafic, machetarii si pregatirii de tipar pentru materialele specificate in caietul de sarcini atasat prezentei .

Propunerea tehnica va fi insotita de urmatoarele formulare:

  • Formular nr. 10, privind neincadrarea in art.180, 181 si 69^1 din OUG 34/2006
  • Formular nr. 5- privind participarea cu oferta independenta
  • Formular nr. 24- Centralizator de preturi,
  • Anexa la Formular nr. 24- Grafic de prestare.

La semnarea contractelor, ofertantul declarat castigator va prezenta in original sau copie legalizata certificatul constatator emis de ORC din care rezulta obiectul de activitate al acestuia si ca nu sunt inscrise mentiuni cu privire la procedura insolventei.

Este necesar ca ofertantul castigator sa fie inregistrat in cadrul SEAP ( www.e-licitatie.ro), intrucat serviciile care constituie obiectul contractului, vor fi derulate si online prin intermediul SEAP, sectiunea Cumparari directe.

Contractul de servicii va fi atribuit in baza criteriului de atribuire “oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic” . In documentul atasat sunt prezentate si valorile estimate maxime pentru diferite obiective .

Oferta tehnico-financiara si documentele de calificare, pot fi transmise pe e-mail: monica.lutz@adrnordest.ro, laura.livezeanu@adrnordest.ro, sau prin posta pe adresa Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, str. Lt.Draghiescu,nr.9, Piatra Neamt, RO-610125, pana in data de 06.03.2013.

Caiet de sarcini (specificatie tehnica)



Toate stirile »