Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Forumul Economic de la Krynica, Polonia, 5-7 septembrie 2017

07/09/2017

Oficialitati din toate judetele Regiunii Nord-Est participa in aceste zile, in mod activ, la cea mai mare conferinta economica din Centrul si Sud-Estul Europei, Forumul Economic organizat in Krynica, Polonia, in perioada 5-7 septembrie 2017.

In Polonia, peste 3000 de invitati si 500 de jurnalisti, din cel putin 60 de tari, de pe 3 continente, vin sa gaseasca posibilitati concrete de colaborare, sa invete modele de administratie si de dezvoltare economica si sa dezbata probleme ale lumii contemporane. Timp de 3 zile, sunt organizate dezbateri si sesiuni de informare, despre domenii precum turismul, arta, inovatia, cercetarea, societatea civila sau cooperarea intre regiuni. Printre vorbitori se afla si presedintii Consiliilor Judetene Neamt si Suceava, Ionel Arsene si Gheorghe Flutur, vicepresedintele Consiliului Judetean Vaslui - Vasile Marciuc, precum si directorul executiv  Marieta Afilipoaie din cadrul Consiliului Judetean Iasi si Alina Popa - Director Executiv EURONEST. Alaturi de ei, reprezentantii Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, Robert Cotuna si Cosmin Cristal.

Forumul Economic de la Krynica este o manifestare traditionala de mare anvergura, organizata in fiecare an in luna septembrie, care genereaza contacte si parteneriate administrative, economice si culturale, intre regiuni, institutii publice si chiar organizatii patronale. In calitate de partener activ si promotor al proiectelor care genereaza dezvoltare economica in regiune, dar si de partener al institutiilor publice, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est este an de an prezenta la acest forum si se implica in organizarea delegatiei Regiunii Nord-Est.

Panelurile de discutii la care vor lua parte reprezentantii Regiunii Nord-Est in calitate de vorbitori pot fi consultate aici.

Pentru mai multe informatii despre eveniment vizitati si site-ul dedicat: http://www.forum-ekonomiczne.pl/?lang=en



Toate stirile »