Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Conferinta Regionala de Promovare a Programului de Cooperare Norvegian

30/04/2008

Ambasada Regala a Norvegiei, Ministerul Economiei si Finantelor si Innovation Norway, in cooperare cu Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est si Camera de Comert si Industrie Iasi, organizeaza conferinta regionala de promovare a Programului de Cooperare Norvegian si a Mecanismului Financiar SEE in ziua de miercuri, 14 mai 2008, incepand cu ora 9:30, la Sala Vitraliilor, in incinta Camerei de Comert si Industrie Iasi, Bvd. Carol I, nr.27.

Asistenta financiara este in valoare de 98,5 milioane Euro si este acordata prin intermediul a doua mecanisme financiare, mecanismul financiar SEE (50,5 MEuro) si Programul de Cooperare Norvegian (48 MEuro), prin finantarea de proiecte in sectoarele: mediu, energie, productie sustenabila, sanatate, mostenire culturala si dezvoltarea resurselor umane. Pot depune proiecte in cadrul acestor programe institutii romanesti publice sau private, companii si organizatii neguvernamentale. Informatii privind cele doua mecanisme de finantare se regasesc pe paginile de internet: www.norwaygrants.org, www.eeagrants.org si www.fonduri-ue.ro/eeagrants.

Evenimentul, potrivit agendei preliminare anexate, va va oferi o perspectiva practica asupra modului in care opereaza cele doua programe, precum si informatii privind criteriile de eligibilitate, procedurile de depunere a proiectelor si de acordare a finantarii.

Agenda
Invitatie



Toate stirile »