Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

170 de proiecte au fost selectate pentru finantare prin POS CCE

13/03/2015

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice a finalizat procesul de evaluare a celor 900 de proiecte depuse la nivel national in cadrul Operatiunii 1.1.1 – „Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile” din cadrul Axei prioritare 1 – „Un sistem de productie inovativ si ecoeficient”.

Rezultatele evaluarii proiectelor depuse in cadrul acestui ultim apel de proiecte au fost publicate pe pagina web a Autoritatii de Management a Programului Operational Sectorial “Cresterea Competitivitatii Economice”.

La nivel national, 170 de proiecte au obtinut peste 80 de puncte la evaluare, ceea ce inseamna ca vor primi automat finantare. In ceea ce priveste proiectele cu punctaj intre 60 si 79 puncte, acestea pot avea acces la finantare in ordinea descrescatoare a punctajelor obtinute, in conditiile majorarii bugetului apelului si incadrarii in noul plafon de finantare.

In Regiunea Nord-Est, 13 intreprinderi mici, mijlocii si mari din judetele Bacau, Iasi, Suceava si Neamt au obtinut punctajul care le permite accesul direct la finantare. Fondurile solicitate vizeaza investitii in domenii de activitate legate de prelucrarea primara a lemnului, a hartiei industriale pentru ambalat mobila, sticla, produse ceramice, proiectare/montaj centrale termice si termoelectrice, confectii textile exclusiv pentru export, fabricarea mobilei, constructii, intretinere si reparatii cai ferate, drumuri si poduri, constructii civile, industriale, edilitare, proiectare si productie de linii automate de imbuteliere, instalatii de clatit recipient si de etichetat.

Reprezentantii celor 11 intreprinderi mici si mijlocii pentru care ADR Nord-Est a demarat procedura de semnare a contractelor de finantare au fost invitati pe 11 martie 2015 la sediul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, pentru a participa la o sesiune de instruire privind aplicarea procedurilor de implementare, cu accent pe procedura de achizitii si aplicarea prevederilor Ordinului nr. 1120/15.10.2013, privind modificarea si aprobarea procedurii de atribuire aplicabile beneficiarilor private.

Rezultate evaluare proiecte Operatiunea 1.1.1 - Apel 2014 – Etapa 1
Rezultate evaluare proiecte Operatiunea 1.1.1 - Apel 2014 – Etapa 2



Toate stirile »