Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

7 aplicatii utile daca lucrezi de acasa

19/03/2020

In contextul global determinat de coronavirusul COVID-19 multi angajatori au luat decizia de a-si lasa angajatii sa lucreze de acasa, acolo unde acest lucru o permite.

Internetul a evoluat puternic in ultima perioada si-ti permite sa poti lucra de oriunde. Iti prezentam o lista de aplicatii utile pe care le poti utiliza pentru a tine legatura cu colegii si colaboratorii, dar si sa-ti organizezi mai bine munca.

  • Slack pentru comunicare in timp real cu colegii, distribuire fisiere, poti crea si grupuri pentru subiecte diferite.
  • Trello pentru project management, gestionarea taskurilor in echipa, alocarea lor si urmarire stadiu proiecte. Te ajuta sa fii foarte organizat si o poti folosi si in viata de zi cu zi, nu numai la munca.
  • Google Drive (si Google Docs) pentru organizarea fisierelor, distribuire si editare in echipa.
  • Whereby pentru conferinte video direct in browser, fara descarcari sau login. Doar creezi o camera virtuala, ii dai partenerului linkul si puteti instant comunica video si schimba mesaje text sau fisiere. Ca alternativa puteti folosi si Skype.
  • TeamViewer pentru control de la distanta, partajarea ecranului, intalniri online si transfer de fisiere intre computere.
  • AnyDesk pentru acces la distanta la calculatoarele care ruleaza aplicatia gazda.
  • WeTransfer pentru transfer de fisiere de pana in 2GB. Linkurile pentru download expira in 7 zile.

Pentru o colectie bogata de aplicatii pentru lucrat de acasa techagainstcoronavirus.com e un site nou creat, in continua actualizare, pe care il poti utiliza si daca vrei sa inveti ceva nou sau sa te informezi privind evolutia coronavirus.



Toate stirile »