Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Managerul viitorului - Competente in coaching executiv

22/09/2011

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est organizeaza in data de 29 septembrie 2011, incepand cu orele 11, la sediul sau din Strada Lt Draghescu Nr. 9, Piatra Neamt, Conferinta finala si seminarul de diseminare a rezultatelor proiectului U-COACH.
 
U-COACH reprezinta un program de formare destinat managerilor 'middle' si de top care doresc sa aplice instrumente si tehnici de coaching in scopul de a-si gestiona echipele de lucru intr-un mod cat mai eficient. Coachingul vizeaza dezvoltarea profesionala si personala, iar daca este realizat intr-o maniera corespunzatoare, poate avea efecte remarcabile asupra persoanei instruite.
 
Evenimentul, intitulat ‘Managerul viitorului – Competente in coaching executiv’ va avea un caracter aplicat si va cuprinde doua sectiuni:

  • Prezentarea conceptului si metodelor de coaching executiv, realizata de Dl. Radu Nechita, Training partner - Mentor Training, in scopul de a familiariza auditoriul cu domeniul inovativ al activitatilor proiectului U-COACH.
  • Prezentarea evolutiei proiectului si rezultatelor obtinute, cu accent pe platforma e-learning (disponibila si in limba romana), sustinuta de Dna. Roxana Pintilescu, Manager al Proiectului  U-COACH.

Acest eveniment este menit sa aduca un suflu inovator companiilor din regiunea Nord-Est prin:
- Training specializat si familiarizarea cu platforma on-line pe tema coachingului executiv;
- Imbunatatirea performantelor manageriale prin “Management Participativ”;
- Dobandirea abilitatilor de management eficient prin utilizarea platformei U-COACH;
- Imbunatatirea relatiei intre manageri si angajati.



Toate stirile »