Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

INVENTICA 2016

10/06/2016

Institutul National de Inventica din Iasi, in colaborare cu Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi”, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” si Universitatea de Arte "George Enescu" din Iasi, sub inaltul patronaj al Autoritatii Nationale de Cercetare Stiintifica si Inovare, va invita sa participati la Salonul International dedicat Cercetarii, Inovarii si Transferului Tehnologic - "INVENTICA 2016", editia a XX-lea.

Evenimentul se desfasoara in perioada 30 iunie – 1 iulie 2016, la Iasi, in Sala Pasilor pierduti si in Aula Universitatii Tehnice “Gheorghe Asachi”. Evenimentul este dedicat promovarii cercetarii stiintifice prin inventii si produse inovatoare si consolidarii relatiilor in domeniul cercetarii si inovarii, precum si lansarii de parteneriate bazate pe competente si oferte de servicii.

Toti participantii la Salonul "INVENTICA 2016" si delegatiile nationale au posibilitatea reala de a promova in mod individual produsele si realizariile in domeniu.

Cele mai interesante si promitatoare aplicatii industriale expuse vor fi examinate de un juriu international si vor fi premiate cu medalii, diplome si premii de catre organizatiile partenere din tara si strainatate ale salonului "INVENTICA".

Pentru detalii si inscriere vizitati pagina: http://inventica.org.ro/inventica2016/index.html



Toate stirile »