Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Innovation Norway a lansat cel de-al doilea apel de propuneri de proiecte - Programul 'SMEs Growth Romania'.

17/02/2020

 In cadrul programului „SMEs Growth Romania”, Innovation Norway a lansat cel de-al doilea apel de propuneri de proiecte cu un buget disponibil de 18.466.666 EUR in cadrul Norway grants 2014-2021. Programul sprijina proiectele propuse de intreprinderile romanesti intr-una dintre cele trei domenii principale: 

  • inovarea in cadrul industriei verzi
  • cresterea albastra
  • tehnologia informatiei si comunicatiilor (TIC).

Rezultatul scontat al proiectelor finantate prin acest apel este o competitivitate sporita pentru intreprinderile romanesti, sub forma cresterii cifrei de afaceri si a profitului operational net si crearea de locuri de munca. De asemenea, se estimeaza ca proiectele vor contribui la dezvoltarea si aplicarea tehnologiilor, proceselor si solutiilor inovatoare, precum si la reducerea emisiilor de CO2 si a proceselor de productie mai eficiente din punct de vedere energetic.

Pentru mai multe informatii despre eligibilitatea solicitantilor, dimensiunea subventiei si alte conditii de finantare, vizitati site-ul dedicat la adresa: https://www.innovasjonnorge.no/smesgrowthromania. Eventualele cereri de clarificari / intrebari cu privire la cel de-al doilea apel de propuneri de proiecte pot fi trimise la adresa de e-mail a programului: RO.Innovation@innovationnorway.no.

Cererile trebuie depuse prin intermediul portalului de aplicatii electronice pana cel tarziu joi, 28 mai 2020, la ora 14.00.



Toate stirile »