Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Seminar 'Fenomenul inovativ in Regiunea Nord-Est'

21/05/2010

In ultimul deceniu toate economiile, si in special cele din Uniunea Europeana, au inceput sa acorde o importanta crescuta cercetarii si in special uneia din componentele acesteia, inovarea, considerata ca factor motor al competitivitatii produselor si serviciilor. Inovarea se afla in centrul cresterii economice, fiind catalizatorul cheie pentru aceasta.

In acest context, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, in parteneriat cu Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie Bacau si Institutia Prefectului Judetului Neamt, organizeaza seminarul interactiv „Fenomenul inovativ in Regiunea Nord-Est”, in data de 27 mai 2010, incepand cu orele 10:00, in sala „Ion Creanga” din cadrul Consiliului Judetean Neamt, str. Alexandru cel Bun, nr. 27, Piatra Neamt.

Evenimentul se adreseaza persoanelor si institutiilor care implementeaza si sustin dezvoltarea procesului inovativ si are ca tema atat dezbaterea politicilor nationale si europene de inovare, cat si aspecte practice din mediul de afaceri si in special din domenii cu dinamica de inovare ridicata. Seminarul va beneficia de prezenta reprezentantilor institutiilor care sprijina si dezvolta procesul inovativ, asigurand astfel transpunerea rezultatelor acestui seminar in politicile si programele inovative viitoare.

Mentionam ca ADR Nord-Est a elaborat prima strategie de inovare a Regiunii Nord-Est si desfasoara proiecte inovative, care sprijina implementarea prioritatilor si masurilor identificate prin strategia de inovare.
 
Va rugam sa confirmati participarea pana la data de 26 mai 2010, ora 16.00, la telefon / fax: 0233.224.167, e-mail: lbaicu@adrnordest.ro, persoana de contact: Liliana Baicu.

Agenda
Descriere seminar



Toate stirile »