Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Platorma informatiilor pentru finantare II

22/09/2011

Centrul Europe Direct Nord-Est impreuna cu Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est organizeaza in data de 28 septembrie 2011, cea de-a doua editie a intalnirii „Platforma informatiilor pentru finantare”. Evenimentul va avea loc in Salonul Albastru al Hotelului Roman din Municipiul Roman, Judetul Neamt, incepand cu ora 11.

Intelegand necesitatea de a crea un cadru unitar si coerent al informatiilor despre Instrumentele Structurale in Regiunea noastra, Centrul Europe Direct Nord-Est impreuna cu Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est a initiat aceasta serie de evenimente pentru a crea Organismelor Intermediare pentru programele operationale prilejul sa gasesaca solutii de colaborare in beneficiul tuturor solicitantilor de finantare.

O prima astfel de intalnire a avut loc in data de 16 Iunie 2011, ocazie cu care reprezentantii Organismelor Intermediare din Regiunea Nord-Est au propus un parteneriat care sa conduca la eficientizarea transmiterii informatiilor despre finantarile disponibile catre publicul iinteresat, dar si la asigurarea transparentei implementarii proiectelor finantate din fonduri europene in regiunea Nord-Est.

Este de asteptat ca in cadrul acestei a doua intalniri, propunerile Organismelor Intermediare sa se concretizeze intr-o platforma de informare si comunicare comuna, unde fiecare membru poate contribui cu date importante despre programul pe care il implementeaza, precum liniile de finantare disponibile, licitatiile viitoare, lista contractelor, stadiul de implementare al proiectelor contactate, etc.



Toate stirile »