Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Noi oportunitati de colaborare prin Reteaua Enterprise Europe

12/07/2016

Va semnalam aparitia unui nou buletin informativ care cuprinde cateva oportunitati de colaborare dedicate IMM-urilor inovative, dornice sa-si identifice noi parteneri de afaceri din diverse sectoare de activitate. Aceste propuneri de colaborare au fost selectate din baza de date centralizata a Retelei Enterprise Europe care cuprinde peste 10.000 de profiluri de companii (cereri/oferte de afaceri si tehnologie, cercetare-dezvoltare).

Detalii suplimentare despre serviciile centrului Enterprise Europe gazduit de ADR Nord-Est puteti gasi la adresa www.adrnordest.ro - sectiunea EEN sau va pot fi oferite la sediul agentiei din Str. Lt. Draghescu, nr. 9, Piatra Neamt, tel: 0233 218.071, fax: 0233 218.072, e-mail: een@adrnordest.ro.

Newsletter iulie 2016



Toate stirile »