Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Noi fonduri europene pentru mediul de afaceri din Regiunea Nord-Est

24/10/2014

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice a anuntat lansarea cererii de propuneri de proiecte in cadrul Operatiunii 1.1.1 - Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile pentru intreprinderi , Domeniul major de interventie 1.1 – Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor in special a IMM, Axa Prioritara 1. Un sistem de productie inovativ si eco-eficient.

Bugetul total al acestei cereri de propuneri de proiecte este de 267 milioane lei (echivalentul a 60 milioane Euro). Solicitantii eligibili pentru aceasta operatiune sunt intreprinderile mici, mijlocii si mari, inregistrati legal in Romania in temeiul Legii nr. 31/1990 privind societatile comerciale (republicata, cu modificarile si completarile ulterioare) si care isi desfasoara activitatea in Romania.

Transmiterea dosarului cererii de finantare se va face on-line iar platforma pentru depunerea aplicatiei va fi disponibila pe pagina web a MSI OIPSI la adresa http://fonduri.mcsi.ro, incepand cu 27 octombrie 2014. Data limita pentru depunerea cererilor de finantare este 25 noiembrie 2014, ora 14:00.

Cerere_de_propuneri_de_proiecte

Ghid_investitii_pt_intreprinderi

Anexe

 



Toate stirile »