Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

ADR Nord-Est la Forumul dedicat Fondurilor Structurale, Editia 2-a, 7-8 mai 2009, Varsovia

13/05/2009

In perioada 7-8 Mai 2009, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est a participat in calitate de reprezentant al Asociatiei Nationale a ADR-urilor din Romania la Forumul dedicat Fondurilor Structurale, Editia 2-a, organizat la  Varsovia de Ministerul Dezvoltarii Regionale din Polonia.

Manifestarea a inclus conferinte, seminarii, activitati culturale, dar si o expozitie a tuturor autoritatilor de management aferente programelor operationale regionale, care au reflectat prin materialele prezentate exprienta de 5 ani a Poloniei in calitate de Stat Membru al UE. In calitate de expozant international au mai fost invitate tarile din Grupul Visegrad (Republica Ceha, Slovacia, Ungaria) si Bulgaria. Standul romanesc a prezentat pe langa Regiunea de Nord-Est si Regiunile de dezvoltare Sud-Est, Sud-Vest Oltenia si Nord-Vest subliniind potentialul investitional si turistic al acestora.

 

 



Toate stirile »